BAUER TAMÁS

Full text search

BAUER TAMÁS
BAUER TAMÁS (SZDSZ): Köszönöm a szót, elnök asszony. Csak hogy ne legyen köztünk félreértés: ha jól értettem azt, amit az imént Rubovszky György mondott, akkor ő mondott egy számot, hogy hány szavazat hiányzott ahhoz, hogy meglegyen az igen, és mondott egy számot, hogy hány fideszes képviselő vett részt a szavazásban.
Ha jól emlékszem, akkor tíznél kevesebb szavazat hiányzott ahhoz, hogy meglegyen az igen, és tíznél több fideszes képviselő volt jelen. Tehát ha az a tíznél több fideszes képviselő igennel szavazott volna, akkor meglett volna a többség amellett, hogy legyen vizsgálat '93-ban. De sajnos, a tíznél több fideszes képviselő közül egy sem szavazott igennel, és ezzel az a tíz-egynéhány fideszes képviselő valóban megakadályozta azt, hogy 1993-ban erre a vizsgálatra sor kerüljön. Ha nem volt köztünk félreértés, akkor valóban, amit a fideszes képviselők meg tudtak tenni azért, hogy ne legyen meg a többség, azt a maguk részéről megtették.
Bevallom, a szabaddemokraták részvétele valóban fogyatékos volt, talán zavarta őket, hogy akkor még szövetségben, politikai szövetségben látszottak lenni a Fidesszel, sőt a mi részünkről ez a szövetség akkor még őszinte volt. (Derültség a Fidesz padsoraiból.) Lehet, hogy emiatt is maradtak távol egyesek. Én akkor még nem voltam tagja az Országgyűlésnek, ha tagja lettem volna, biztos ott lettem volna, és szavaztam volna, igennel.
Köszönöm szépen. (Taps a kormánypárti padsorokból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit