KOVÁCS KÁLMÁN

Full text search

KOVÁCS KÁLMÁN
KOVÁCS KÁLMÁN közlekedési, hírközlési és vízügyi minisztériumi államtitkár: Még egyszer szeretném hangsúlyozni, hogy mind a Gabonaforgalmi Egyeztető Tanácsban kialakult menetrend szerint, mind pedig a MÁV által előállított kocsik száma alapján el lehetett volna látni a szállítási igényeket.
Szeretném kiemelni, persze a képviselő úrnak nem is kell tudnia, de azok az összedarabolt kocsik, amelyekről ő beszél - valószínűleg 60 ezer vasutas csodálkozik most ezen a válaszon -, azokban a kocsikban a gabona szétfolyik, egy ütközés során megfolyik, ellehetetleníteni a szállítást. Tehát olyan kocsikban, amelyek alkalmatlanok a nemzetközi előírásra, nem lehet, még itthon sem célszerű, külföldre pedig nem lehet gabonát szállítani. Ez az oka annak, hogy a kocsik egy részét, a használhatatlan kocsikat fel kellett darabolni, annak érdekében, hogy újakat vásároljon, elsősorban gabonaszállító kocsikat a vasút.
Még egyszer szeretném hangsúlyozni: csak egy fegyelmezettebb és a megállapodásokat (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az idő leteltét.) betartó szállítmányozás esetén tud a MÁV megfelelni az igényeknek.
Köszönöm. (Taps az SZDSZ soraiból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit