DR. KÖKÉNY MIHÁLY

Full text search

DR. KÖKÉNY MIHÁLY
DR. KÖKÉNY MIHÁLY népjóléti miniszter: Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Ház! Kedves Képviselő Asszony! Valóban úgy látom, hogy már a micsurini logika érvényesül, mert a Kockázatkezelő Kuratórium, a Phare-programok meg a költségvetési forrásból kiírt pályázatok összemosása mindenképpen erre irányul. Aki kicsit is jobban ismeri a helyzetet, pontosan tudja, hogy különböző célú, különböző forrásból megvalósított programokról van szó.
Ami pedig az egészségügy korszerűsítésének az irányait illeti: számos országot tudok önnek mondani, ahol a mienknél is többféle eszközzel, többféle forrásból próbálják azt a kérdést megválaszolni - amit egyébként nagyon nehéz megválaszolni -, hogy a szakmailag lehetséges és a gazdaságilag megengedhető konfliktus hogyan kezelhető az egészségügyben. Mi sem tudtuk ezt tökéletesen megoldani.
Egyébként pedig, képviselő asszony, nagyon szívesen állunk a rendelkezésére, ha több részletre kíváncsi a világbanki pályázattal kapcsolatban.
Köszönöm. (Taps a kormánypárti oldalon.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit