TÓTH ANDRÁS

Full text search

TÓTH ANDRÁS
TÓTH ANDRÁS (MSZP, országos lista): Azt szeretném mondani a legutóbbi hozzászólásra, hogy én nem nevezném butának azt a lépést, amely egy választási ígéret megvalósítására vonatkozik. A Szocialista Párt a választási programjában azt ígérte, hogy a NATO-csatlakozás előtt népszavazáson kérdezi meg a nép véleményét. (Dr. Kövér László: Legalább ezt az egyet megvalósítjátok.) Tehát úgy gondolom, hogy talán a magyar parlamentben és a magyar demokráciában még nem bűn az, ha egy párt a választási ígéretét három év alatt nem felejti el.
Kövér Lászlónak pedig az a válaszom, hogy a szocialista frakcióban olyan képviselők ülnek, akiket a magyar választópolgárok ide juttattak. (Dr. Balsai István: Tévedésből.) A többieket is, engem is. Ha nekem az a véleményem az önök akcióiról, amit elmondtam, akkor engedtessék meg nekem, hogy ezt a véleményemet akkor is megfogalmazzam, ha önnek ez nem tetszik. Tudom, hogy nem kényelmes naponta szembekerülni azzal az igazsággal, hogy néhány év alatt, néhány hónap alatt megváltoztatták az álláspontjukat (Demeter Ervin: A kormány.), és ingerültek lesznek akkor, ha valaki önöket erre emlékezteti.
Köszönöm szépen a figyelmet. (Zaj mindkét oldalon.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit