DR. VILÁGOSI GÁBOR

Full text search

DR. VILÁGOSI GÁBOR
DR. VILÁGOSI GÁBOR belügyminisztériumi államtitkár: Tisztelt Elnök Asszony! Tisztelt Képviselő Úr! Az ön kérdése irányulhatott volna arra, hogy a jelenleg hatályos törvényi rendelkezések szerint milyen összeg áll rendelkezésre az országgyűlési választásokra. Arra is irányulhatott volna, hogy az előttünk fekvő választási eljárási törvényben hogy kívánja ezt majd a parlament a jövőben rendezni. De egyikre sem irányult, hanem arra irányult, hogy a Szabad Demokraták Szövetsége milyen összeget fordított egy show-ra vagy piknikre - nem tudom, hogy fogalmazott ön az előbb.
Arról egyébként megnyugtathatom, hogy ez az összeg bizonyára alulmúlja azt, amibe az ön választási kampánya kerülni fog, illetve amennyibe került a múltban. Véleményem szerint ezzel méltánytalan így foglalkozni. Az, hogy mekkora összeg áll majd a pártok rendelkezésére, a parlamenti pártok konszenzusán alapul. Konszenzus alapján alakult ki az a szám, amely konszenzus kialakításában még az önök pártja is részt vett. Ezért itt a parlamentben egyes választási vagy a választást megelőző eseményekre, azok költségeire hivatkozni teljesen felesleges.
Egyébként olyan információim vannak, hogy az állatkertben az állatok sikeresen és kellemesen töltötték az estét, azt követően pedig nyugodtan aludtak.
Köszönöm szépen. (Taps a kormánypárti oldalon.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit