DR. HOMOKI JÁNOS

Full text search

DR. HOMOKI JÁNOS
DR. HOMOKI JÁNOS (FKGP): Miniszter Úr! Induljunk ki a tényekből! Minden teljes és részmunkaidős köztisztviselő megkapta a pulykát és a BKV-bérletet, tehát boldog-boldogtalan, akár járt neki, akár nem. Fedezetül a tb nemhogy behajtotta volna a milliárdos kintlevőséget, hanem pazarló gazdálkodást folytatott. (Közbeszólás jobbról: Úgy van! Úgy van!) A parlamenti vizsgálóbizottság jelentésének minden sora egy rémregény, Agatha Christie megirigyelte volna, átvette volna a gondolatokat belőle. Tényként állapítható meg a több tíz- és százmilliós károkat okozó törvénysértések sorozata.
Felvetődik a kérdés, hogy kik követték el és jelenleg is kik követik el ezeket a bűncselekményeket. Válasz: az önkormányzatba és az elnökségbe került MSZOSZ-káderek, komisszárok. (Derültség a bal oldalon.) A komisszárok nagyon szerettek utazni. 1994 nyarán négynapos kirándulást szerveztek Visegrádra több száz fő részvételével. (Derültség a bal oldalon.) Szállodában, teljes ellátással, csak az ital került kétmillióba, miniszter úr! 1995 nyarán az MSZOSZ vezérét, Nagy Sándort, az olasz tengerparton búcsúztatta hűséges stábja egy 44 fős különbusznyi kísérettel. A csaknem kéthetes siratón Sándor László és Fejes elvtárs urak is részt vettek. Kérdés, hogy a több millióba került utazást miből finanszírozták. (Folyamatos zaj.) A szakszervezeti díjakból (Az elnök kikapcsolja a felszólaló mikrofonját.) vagy a társadalombiztosítási járulékból?

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit