DR. KISS RÓBERT

Full text search

DR. KISS RÓBERT
DR. KISS RÓBERT jegyző: Tisztelt Országgyűlés! A vita javasolt szerkezete a következő:
Az ajánlás 1-78., valamint az ezekkel összefüggő 242., 245. és 268. pontjai a törvényjavaslat I. fejezetéhez benyújtott módosító javaslatokat tartalmazzák. Ezek képezik a részletes vita első szakaszát.
A következő vitaegység az ajánlás 79-181. pontjai, amelyek a "Településrendezés" című fejezet rendelkezéseinek módosítását kezdeményezik.
Majd a 182-249. pontok vitájára kerül sor, a vita korábbi szakaszában már megnyitott 242. és 245. pontok kivételével. A vita e szakaszában szereplő módosító javaslatok "Az építési folyamat szabályozása" című fejezet változtatásait javasolják.
Ezt követi "Az épített környezet fenntartása, használata és értékeinek védelme" című fejezethez benyújtott módosító javaslatok vitája az ajánlás 250-257. pontjai szerint.
Végül a vegyes és zárórendelkezések módosítását kezdeményező 258-289. pontokban található indítványok vitája következhet, a 268. pont kivételével.
(17.30)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit