DR. ISÉPY TAMÁS

Full text search

DR. ISÉPY TAMÁS
DR. ISÉPY TAMÁS (KDNP): (Mikrofonon kívül dr. Torgyán Józsefnek: Megvédjelek?) Tisztelt Országgyűlés! Az elején úgy nézett ki, hogy egy kőkemény szakmai kérdésről van szó, de lassan azt kellett látni, hogy itt valahogy a politikai liturgia szabályai szerint a lépcsőima mindig azzal kezdődik, hogy a régi kormányra hárítjuk a felelősséget, amelyik kétségtelenül a tények alapján az exporttámogatások összegét forintban jelölte meg. Nem jelölte meg minden termék után, a szovjet exportot kihagyta belőle, szóval, a lépcsőimából minden igaz. De akkor utána következik - én csak a saját liturgiámat ismerem -, következik a könyörgés a lépcsőima után, hogy könyörgöm, hát '94-ben felvirradt a nagy nap, a korábbi laikusok helyett egy szakértő kormány jött. (Közbeszólás az MSZP padsoraiból.) '94-től kezdve arra nem lehetett rájönni, hogy az exporttámogatás összege és a WTO-val kapcsolatos megállapodás felülvizsgálatra szorul?
Az óriási hiba és a felelősség itt van, hogy a lépcsőima utáni könyörgésre ugyan az olvasmány következik, az olvasmány ettől válik hamissá, hogy a könyörgésre nem tetszenek tudni választ adni, hogy '94-től a mai napig mit követett el a kormány, hogy jóvátegye ezt az állítólagos szörnyű mulasztást. Köszönöm. (Taps az ellenzéki padsorokban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit