DR. SZABÓ IVÁN

Full text search

DR. SZABÓ IVÁN
DR. SZABÓ IVÁN (MDNP): Elnök Úr! Kedves Képviselőtársaim! A vita megelőzhető lett volna még tavaly ősszel, amikor november-decemberben ezeket a kérdéseket itt, az Országgyűlésben tárgyaltuk, és akkor nem kellett volna traktorokkal Kiskőrös tájékán felvonulni tegnapelőtt, és kilátásba helyezni további tüntetéseket. Annak csak örülni lehet, hogy világossá vált: az akkor a parlamentben elfogadtatott tb-törvények és - előírások, amelyek érintik a mezőgazdasági termelőket csakúgy, mint az iparban foglalkoztatottakat, kis- és középvállalkozókat, tarthatatlanok.
Itt csak azt a pozitív jelzést szeretném örömmel fogadni, hogy a kormány is belátta ezt, és hajlamos ezeknek a törvényeknek a megváltoztatására. Emlékeztetni szeretnék, hogy a Magyar Demokrata Néppárt nevében kettő héttel ezelőtt egy egészen komplex átfogó javaslatot ebben a témakörben benyújtottunk a tb-törvények módosítására; a szükséges aláírásokat a sürgősséghez az elmúlt héten benyújtottuk. Reméljük, hogy holnap, amikor a napirendre vételről a Ház szavaz, akkor annak szellemében, hogy itt valóban korrekcióra van szükség, a napirendre tűzés is meg fog történni. Köszönöm a figyelmet. (Taps az ellenzék soraiban. - Dr. Szabad György: Úgy van!)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit