TÓTH PÁL

Full text search

TÓTH PÁL
TÓTH PÁL, az emberi jogi, kisebbségi és vallásügyi bizottság előadója: Köszönöm szépen a szót, elnök úr. Tisztelt Ház! Tekintettel arra, hogy az állampolgári és emberi jogoknak egy igen széles skáláját érinti a tervezet - elegendő, ha a javaslat VI. és VII. fejezetére utalok, amelyekben olyan kérdések szabályozásáról van szó, mint a lőfegyver használata, a határőrség adatkezelése, a kényszerítő eszközök alkalmazása és így tovább -, az emberi jogi, kisebbségi és vallásügyi bizottság szükségesnek tartotta, hogy a profiljától oly messze eső törvényjavaslatot kijelölt bizottságként napirendjére vegye és megtárgyalja. A tervezetet még az elmúlt év december 11-én tárgyaltuk meg.
A bizottság meghallgatta az előterjesztő képviselőjének rövid ismertetését, és én is azt mondhatom, mint a többi bizottsági előadó, hogy a szavazáskor a bizottság egyhangúlag támogatta ezt a tervezetet, és alkalmasnak ítélte általános vitára. Mint bizottsági előadó úgy gondolom, ez reményt ad arra, hogy ebből a törvényjavaslatból mihamarabb törvény legyen.
Köszönöm a figyelmet. (Taps a kormánypárti oldalon.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit