DR. KERTÉSZ ZOLTÁN

Full text search

DR. KERTÉSZ ZOLTÁN
DR. KERTÉSZ ZOLTÁN (SZDSZ): Elnök úr, köszönöm a szót. Tisztelt Képviselőtársaim! Annyiszor hallottunk már Torgyán elnök úr, frakcióvezető úr emlegetett reprivatizációs javaslatairól, de leírva még sohasem láttuk, sajnos így nem tudjuk ennek lehetőségét, illetve annak kivitelezését megítélni, hogy milyen megoldást adott volna.
Azt viszont el kell mondanom, hogy két szavazás volt, ahogy ezt már akkor, az elmúlt alkalommal Bauer Tamás képviselőtársam elmondta. Nevezetesen: áprilisban valamennyi jelen levő kisgazda igennel szavazott, sajnos - a lista alapján - Torgyán József képviselő úr nem vállalta a képviselői feladatát, távol maradt a szavazástól. Nem tudjuk, hogy milyen okból, lehet, hogy hivatalos vagy igazolt oka volt. Valóban: a júniusi szavazáskor nemmel szavazott.
Szeretném még elmondani azt is, hogy 1994. június 1-jéig hivatalosan, legálisan szerezhettek a külföldiek földtulajdont, azóta viszont nem, és erre semmilyen eddigi elképzelés, koncepció nem biztosítana lehetőséget a jövőben sem.
Köszönöm szépen. (Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit