DR. GYŐRIVÁNYI SÁNDOR

Full text search

DR. GYŐRIVÁNYI SÁNDOR
DR. GYŐRIVÁNYI SÁNDOR (FKGP): Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Országgyűlés! A Független Kisgazdapárt a javaslatra nemmel szavazott. Ezt annak idején az általános vitánál és a részletes vitánál is kifejtette, mert úgy érzi, hogy ez a megoldás egészében nem a demokratikus módszert és nem a demokratikus eljárást szolgálja. Úgy érezzük, hogy ez tulajdonképpen nem viszi előre az ország ügyét, amikor a társadalombiztosítás most elénk kerülő és a következőkben az Országgyűlésben éppen a nyugdíjkérdésben is rendkívül lényeges és rendkívül fontos javaslatokat kell hogy megvalósítson.
Úgy gondolom, nekünk arra van szükségünk, hogy a nép, a tömegek, mindazok, akik a társadalombiztosítás alanyai és tárgyai egyben, tulajdonképpen a hatáskörükben eljussanak egy olyan megoldáshoz, amely Magyarországon még nem valósulhatott meg és amely negatívan jelentkezik az ország makro- és mikrogazdasági szintjein egyaránt.
Úgy gondoljuk, hogy a törvény d) pontja értelmében a közgyűlés munkája is ellehetetlenül, nem válik teljessé, és nem válik lehetővé annak megvalósulása, amit valamennyien szeretnénk. A törvény értelmében a közgyűlés egyetértési joga körül merültek föl viták, ugyanakkor fölmerültek a felügyelőbizottság tagsága körüli gondok és problémák is.
Úgy érezte a Független Kisgazdapárt, hogy ezt a javaslatot és ezt a rendeletet mindenképpen és teljesebben ki kell javítani és jobbá kell tenni a következőkben.
(17.30)
A Független Kisgazdapárt a demokratikus megoldásokat tartja szükségesnek és elképzelhetőnek. Köszönöm szépen. (Taps az FKGP padsoraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit