DR. SZOLNOKI ANDREA

Full text search

DR. SZOLNOKI ANDREA
DR. SZOLNOKI ANDREA (SZDSZ): Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Képviselőtársaim! A Szabad Demokraták Szövetségének frakciója nemmel szavazott a beterjesztett törvényjavaslatra. (Dr. Suchman Tamás tapsol.) Tettük ezt azért, mert nem akartuk legitimizálni a jelenlegi... (A képviselőnő mikrofonja nem működik.) társadalombiztosítási önkormányzatokat. Most visszajött a hang - nem viselte el a mikrofon.
Nem akartuk legitimizálni a jelenlegi társadalombiztosítási önkormányzatokat. Azok, akik a törvényjavaslatra igennel szavaztak, a változatlanság mellett törtek lándzsát. Mi, szabaddemokraták olyan módosító javaslatot terjesztettünk a parlament elé - amelyet a kormány, majd múlt héten a parlament sem fogadott el -, amellyel kiszélesítettük volna a társadalombiztosítási önkormányzatokat. Nevezetesen: a munkaadók és a munkavállalók mellé a települési önkormányzatok és nem utolsósorban a betegek képviselői is delegálhattak volna tagokat. Ezt sajnos a kormány nem tudta elfogadni. Mi pedig, szabaddemokraták ehhez a törvényhez nem tudtuk a szavazatunkat adni. Köszönöm. (Taps az SZDSZ padsoraiból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit