ELNÖK (dr. Gál Zoltán)

Full text search

ELNÖK (dr. Gál Zoltán)
ELNÖK (dr. Gál Zoltán): Soron következik ezért, tisztelt Országgyűlés, a társadalombiztosítási önkormányzat igazgatásával összefüggő egyes törvények módosításáról szóló törvényjavaslat záróvitája és zárószavazása. Az előterjesztést T/4018. számon, az egységes javaslatot pedig T/4018/78. számon kapták kézhez képviselőtársaim. A Házszabály 107. §-a (1) bekezdése alapján az előterjesztő módosító javaslatokat nyújtott be, és erről az alkotmányügyi bizottság ajánlást készített T/4018/80. számon. Az alkotmányügyi bizottság kívánja-e indokolni a javaslatokat szóban? (Dr. Hack Péter nemet int.) Nem.
Tisztelt Országgyűlés! A Házszabály szerint a záróvitában a részletes vitára vonatkozó rendelkezéseket kell alkalmazni. Az ajánlás három pontot tartalmaz, amelynek külön-külön megnyitom a vitáját.
Megkérdezem a képviselőtársaimat, hogy kíván-e valaki szólni az ajánlás 1. pontjához, amely az egységes javaslat 4. §-ában az önkormányzati igazgatási törvény 7. § (1)-(2) bekezdései egyik változatának elhagyását kezdeményezi. (Senki sem jelentkezik.) Képviselőtársaim nem kívánnak szólni, a vita e szakaszát lezárom.
Megkérdezem képviselőtársaimat, hogy kívánnak-e szólni az egységes javaslat 4. §-ában az önkormányzati igazgatási törvény 7. § (8) bekezdéséhez. (Senki sem jelentkezik.) Nem. A vita e szakaszát lezárom.
Kérdezem, hogy kíván-e valaki szólni az egységes javaslat 8. §-ában az önkormányzati igazgatási törvény 11. § (5), (7) és (8) bekezdésének módosításához. (Senki sem jelentkezik.) Nem.
A vita e szakaszát és a záróvita egészét is lezárom.
Miniszter úr, gondolom, nem kíván szólni. (Dr. Kökény Mihály nemet int.)
Tisztelt Országgyűlés! A módosító javaslatokról történő határozathozatal következik. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy elfogadja-e az előterjesztő módosító javaslatait a T/4018/80. számú ajánlás 1-3. pontjai szerint. Kérem, szavazzanak! (Szavazás. - Donáth László és Gellért Kis Gábor jelzi, hogy a gépe nem működik.)
Donáth László képviselő úr hogyan szavazott?

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit