DR. KIS GYULA JÓZSEF

Full text search

DR. KIS GYULA JÓZSEF
DR. KIS GYULA JÓZSEF (MDF): Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Ház! Ez a mostani vita tipikusan álvita. Ugyanis majd ha napirendre vesszük és tárgyaljuk, akkor el lehet mondani, hogy vajon elégséges-e az a forrás, amit ez az ország ma az egészségügyre fordítani tud; vajon elégséges-e az, hogy 7 százalékról 5 százalékra csökken a nemzeti össztermékből az egészségügyre fordítható költség. És hogyha az egészségügyi statisztikákat nézzük, akkor valószínűleg úgy fogják találni, hogy nem elégséges.
(17.10)
Az egy technika, hogy milyen módon pótoljuk a hiányt. Erről a technikáról van egy hatályos, és a mostani beterjesztés szerint lenne egy ezt felfüggesztő indítvány. De ennek a mostani vitája, azt hiszem - különösen egy-két percben -, előrehozott vita, úgyhogy én is azt kérem, hogy a Ház most csak a vita lehetőségével foglalkozzék, azzal, hogy napirendre tűzzük-e avagy sem.
Köszönöm szépen. (Taps az ellenzéki pártok padsoraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit