DR. SZABÓ IVÁN

Full text search

DR. SZABÓ IVÁN
DR. SZABÓ IVÁN (MDNP): Tisztelt Elnök Úr! Kedves Képviselőtársaim! Én azt hiszem, hogy itt félreértésről van szó, hiszen a jelenlegi vita arról szól, hogy napirendre veszi-e a képviselői önálló indítványt a Ház. Ehelyett azt halljuk, hogy a javaslatnak az általános vitája folyik.
Tisztelt Képviselőtársaim! A Magyar Demokrata Néppártnak intézményesen az az álláspontja, hogy akinek véleménye van a kérdéses képviselői önálló indítványról, ezt a napirendre tűzés után büszkén elmondhatja az általános vitában. Itt most egy tárgysorozatba-vételről van szó, és ez nem érdemi döntés, hanem egész egyszerűen arról van szó, hogy erről az ügyről a Ház kíván-e tárgyalni vagy nem, függetlenül attól, hogy kinek mi a véleménye ebben az ügyben. Én azt kérem, hogy a szavazás erről szóljon, és ne arról, hogy jó-e a javaslat, vagy nem, vagy milyen módosításokkal volna keresztülvihető. Mi támogatjuk a napirendre tűzést. (Taps.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit