DR. SEPSEY TAMÁS

Full text search

DR. SEPSEY TAMÁS
DR. SEPSEY TAMÁS (MDF): Köszönöm a szót, elnök asszony. Tisztelt Államtitkár Asszony! A bökkenő ebben a problémában az, hogy ha a főfelügyelőség azokat a kutakat nem vizsgálja, ahol a Mol Rt. belső ellenőrzése ellenőrzést végzett, akkor soha nem fog rájönni arra, hogy a belső ellenőrzés jól működik-e vagy sem, mert a szúrópróbaszerű vizsgálatok nem a belső ellenőrzés által vizsgált kutakra vonatkoznak. Ez azt jelenti az én értelmezésemben, hogy ha csalni akarnak, akkor azoknál a kutaknál fognak csalni, ahol a belső ellenőrzés eljárt, és a főfelügyelőség azokat a kutakat immár nem fogja megvizsgálni.
(14.40)
Erre vonatkozik az 5 millió forintos ellenérték, és ezért gyanús ez a fogyasztók számára.
Engedje meg, hogy még egy kérdést feltegyek. Sikerült-e már büntetőeljárást indítani az úgynevezett 1 millió forintos számlakiállítóval szemben? Ez is összefügg a fogyasztóvédelemmel. (Taps az ellenzéki pártok padsoraiból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit