DR. TORGYÁN JÓZSEF

Full text search

DR. TORGYÁN JÓZSEF
DR. TORGYÁN JÓZSEF (FKGP): Köszönöm a szót, elnök asszony. Igen tisztelt Miniszterelnök Úr! Nagyon köszönöm önnek azt a megközelítését, hogy mindenképpen megvizsgálja az ügyet, és ha lehetőség van, akkor segíteni fognak.
Én azt hiszem, ön valóban még jobban ismeri valamennyiünknél ezt a témát, hiszen ön mellett ült ennek a szorobános társaságnak az egyik kiemelkedő képességű gyereke. S azt hiszem, az egy nagyon fontos dolog, hogy amikor a mi jövőnkről, a gyerekeinkről van szó, akkor valamennyien egyetértsünk abban, hogy valamilyen módon segítenünk kell a gyerekeinknek, és ebből a szempontból ez most, azt hiszem, egy korszakalkotó azonnali kérdés és válasz... (Moraj a kormánypártok soraiban. - Mádai Péter: Ajjaj! Ajjaj!) volt, hogy nem veszekedtünk, hanem ebben a kérdésben, kérem, mindenképpen el kell ismerni a segítőkészséget, és mi ezt így is gondoljuk.
Köszönöm szépen. Most pedig átadom miniszterelnök úrnak ezt a faxot. (Megtörténik. - Taps. - Horn Gyula: Köszönöm szépen.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit