DR. PUSZTAI ERZSÉBET

Full text search

DR. PUSZTAI ERZSÉBET
DR. PUSZTAI ERZSÉBET (MDNP): Elnök Úr! Tisztelt Ház! Tisztelt Képviselőtársaim! Amikor tegnap Semjén Zsolt napirend előtti hozzászólásáról hallottam, akkor döbbentem meg igazán. Egy héttel ezelőtt benyújtottam egy interpellációt a miniszter úrhoz, amelyet jövő hétre kellett halasztanom, és fel is fogom tenni, aminek az a címe, hogy "Kriminális érettségi tétel". Nem véletlenül, hiszen speciális angol tagozatos osztály nyelvvizsga érettségijén az érettségi tétel körülbelül úgy szól, hogy döntened kell, bíró vagy egy ügyben, ahol két kamasz gyerek kínozta a harmadikat, addig tartották a víz alatt, amíg megfulladt.
Ez az érettségi tétel Művelődési és Közoktatási Minisztérium címmel jut el az iskolákba.
Tisztelt Képviselőtársaim! Amit Semjén Zsolt elmondott, már a második. Most már nagyon kíváncsi vagyok az összes nyelvi érettségi tételre. Vajon mind ilyen abszurdumokat tartalmaz? És ebben valóban nincs felelőssége a Művelődési és Közoktatási Minisztériumnak? Komolyan gondolja ezt, államtitkár úr?
Köszönöm szépen a figyelmüket. (Taps az ellenzéki oldalon.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit