DR. TÍMÁR GYÖRGY

Full text search

DR. TÍMÁR GYÖRGY
DR. TÍMÁR GYÖRGY (FKGP): Köszönöm a szót, elnök úr. Képviselő asszony fennkölt, de sajnos az élet reális tényeit nem kellő módon figyelembe vevő szózatát hallgatva (Szórványos derültség.) szeretnék rámutatni arra a tényre, hogy az ellenzék sajnos nem olyan módon fejtheti ki a médián keresztül gondolatait, álláspontját, mint ahogy egy tanult és begyakorlott polgári demokráciában elvárható volna. Kénytelen az ellenzék minden lehetőséget megragadni arra, hogy a polgárokhoz, a választókhoz eljuttassa azokat a téziseket, amelyeket a választók érdekében a gyakorlatban érvényesíteni kíván.
Az egy teljesen más dolog, hogy ki, kivel, milyen fórumon hajlandó vitatkozni. Meg kell mondanom, hogy én, Tímár György, a magam részéről megfontolandónak tartom azt a szempontot is, hogy kit tekinthetünk szópárbajképesnek. (Közbeszólások a kormánypárti padsorokból: Ez helyes! Ez igen jó! - Derültség.)
(10.00)
Ez egyáltalán nem közömbös szempont. Mert akit elfogadunk, azt egyszersmind a magunk részéről is egy piedesztálra emeljük. Még akkor is, hogyha meggyőződésem szerint ez nem lenne helyes minden esetben. (Közbeszólás a bal oldalon: Így igaz!) Kérem, az, aki közvetve vagy közvetlenül, saját hasznára vagy csak utasításra, bármilyen módon részt vett az ország vagyonának eltüntetésében, azt én a magam részéről nem tekintem (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi a felszólalási idő leteltét.) politikaipárbaj-képesnek.
Köszönöm . (Taps az FKGP padsoraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit