DEMETER ERVIN

Full text search

DEMETER ERVIN
DEMETER ERVIN (MDF): Köszönöm szépen a válaszát, miniszter asszony. A kérdésem úgy szólt, hogy kapott-e szocialista támogatást, illetve változtak-e foglalkoztatásának körülményei.
Olyan pletykák - és hangsúlyozni kívánom: pletykák - terjedtek el a Parlament folyosóin, hogy Pál László a lemondását ahhoz kötötte, hogy javadalmazását jelentősen emeljék meg a Molnál, és határozott időre betonozzák őt be. (Derültség a kormánypártok soraiban.) Ezek pletykák, ezzel nem érdemes foglalkozni... (Felzúdulás és derültség a kormánypárti sorokban. - Közbeszólások: Akkor miért foglalkozol?!) Azért mondom, mert az ÁPV Rt. igazgatótanácsa... (Általános zaj, közbeszólások.) Elnök asszony, kérem, hogy... (Közbeszólás az MSZP soraiból: Félrebeszélsz, Demeter! - Derültség.) Azért mondom, mert ugyanezekről a kérdésekről tárgyalt az ÁPV Rt. igazgatósága. Az ÁPV Rt. igazgatósága egy olyan előterjesztést tárgyalt, amely szerint Pál Lászlót munkaviszonyba állítják, határozott időre, javadalmazását duplájára emelik... (Derültség.), és prémium is kötődik hozzá.
Kérdezem: hozott-e ilyen döntést az ÁPV Rt. igazgatósága? Köszönöm.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit