BARSINÉ PATAKY ETELKA

Full text search

BARSINÉ PATAKY ETELKA
BARSINÉ PATAKY ETELKA (MDNP): Miniszter Úr! A válasza nagyon sok olyan elemet tartalmazott, amely bizakodással tölthet el bennünket, de ennek ellenére szeretném bejelenteni, hogy figyelemmel fogjuk kísérni a Hungarocamion privatizációját, mert a Hungarocamion a szakmának a zászlóshajója.
Úgy gondoljuk, el kellene kerülni azt, hogy aki megveszi a céget, az a piacot vegye meg, az 1200 nemzetközi fuvarozási engedélyt, amely a feketepiacon kétmillió forintért megy engedélyenként; és nehogy bekövetkezzen az, hogy valaki megvegye a cég látens vagyonát, úgymint a keletre jól értékesíthető teherautó-állományt, illetve az értékes ingatlanokat.
Az a célunk, hogy egy olyan privatizáció jöjjön létre a Hungarocamionnál, amelynek eredményeképpen a Hungarocamion ismét a nyugat-európai fuvarozóknak egy elismert magyar partnere lesz. Köszönöm szépen. (Taps a Fidesz, az MDF, a KDNP és az MDNP padsoraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit