DEMETER ERVIN

Full text search

DEMETER ERVIN
DEMETER ERVIN (MDF): Köszönöm szépen a szót. Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Ház! Tisztelt Államtitkár Asszony! Az elmúlt napokban, hetekben nagyon sok híradás jelent meg arról, hogy a Magyarországra látogató turistákat általában a vendéglátóhelyeken becsapják, és több inzultus is előfordul, ami a turistákat eléggé riasztja. Ezek a negatív jelenségek tulajdonképpen hozzájárulnak ahhoz, hogy egy nagyon kedvezőtlen és rossz országkép alakuljon ki, méltatlanul. Ezek a jelenségek nyilván nagyon könnyen rombolnak, és ezeket helyreállítani sokkal több energiába kerül, mint a jelenségeket esetleg megelőzni.
Ma a napirend előtti vitában kiderült, hogy mindenki fontosnak tartja ezt a kérdést. Maga a miniszter úr is úgy nyilatkozott, hogy a tárca foglalkozik ezzel a kérdéssel, sőt azt is említette, hogy mozgósította a szakmát. Mi úgy gondoljuk, hogy ebben a helyzetben mindenkinek, így elsődlegesen a felügyelő tárcának is meg kell tenni azokat a lépéseket, amelyek meg tudják előzni azt, hogy Magyarországról - indokolatlanul - nagyon kedvezőtlen országkép alakuljon ki.
Ezért tisztelettel kérdezzük, milyen intézkedési csomagot kíván az Ipari, Kereskedelmi és Idegenforgalmi Minisztérium a turistaszezon kezdete előtt - s ez nagyon fontos - létrehozni, illetve készíteni annak érdekében, hogy a magyar országképet megvédje.
Tisztelettel várom válaszát.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit