DR. CSIHA JUDIT

Full text search

DR. CSIHA JUDIT
DR. CSIHA JUDIT tárca nélküli miniszter: Köszönöm a szót, elnök asszony. Tisztelt Ház! Kedves Képviselőtársaim! Én igyekszem a kérdés címében megfogalmazottakkal kapcsolatban elmondani néhány mondatot.
Azzal kapcsolatban, hogy ki áll a mezőgazdasági termelők tiltakozása mögött, azt gondolom, el kell választani az eddig napvilágra került tényeket attól a valós októl, ami a kistermelők megmozdulásait indította. Bizonyára emlékeznek rá képviselőtársaim, hogy bizonyos tb- és adózási szabályok bevezetése miatt indult el a tiltakozás Bács-Kiskun megyében, Kiskőrösön. Az elindulás pillanatában szinte a Független Kisgazdapárt gyulai szervezete - a Békés Megyei Hírlap tanúsága szerint - megmozdulást szervez az őstermelők érdekében. És amikor a parlamentben Lamperth Mónika frakcióvezető-helyettes az erről szóló dokumentumot fölmutatta, igazolván a gyulai szervezet ilyen tartalmú dokumentumát, erre reagálva, ugyancsak február 12-én a Kisgazdapártnak egy országgyűlési képviselője, Pallag László úr ezt megerősítve nyilatkozott ugyancsak a Békés Megyei Hírlapban. De ugyancsak elismerte a Kisgazdapárt általi szervezést a Szabolcs megyei kisgazda szervezet elnöke is, amint ez a helyi televízióban elhangzott és mindenki láthatta.
Azt, hogy a Kisgazdapárt ilyen szervezése milyen hatással van a megmozdulásokra, azok terjedésére vagy megállítására, igazán persze nem lehet tudni. Tény az, hogy a kormány az orvosolható problémák érdekében a törvényjavaslatát az Országgyűlésnek már benyújtotta.
Köszönöm. (Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit