DR. TORGYÁN JÓZSEF

Full text search

DR. TORGYÁN JÓZSEF
DR. TORGYÁN JÓZSEF (FKGP): Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Képviselőtársaim! Tisztelt Szekeres Képviselő Úr! Amellett, hogy többet gyakorolhatta volna a levelemet, hogy ne járasson le annak ilyen akadozó fölolvasásával, talán felhívhatnám a figyelmét arra a tényre is, hogy a legutóbbi alkalommal a privatizációt felügyelő miniszter asszony nyilatkozott ugyanebben az ügyben. Neki is elmondtam, önnek is ismételten elmondom: a Független Kisgazdapárt nem maradhat tétlen akkor, amikor a népet sanyargatják, amikor a népet sarcolják! (Zaj a kormánypárti padsorokban.) Tehát a Független Kisgazdapártnak ott a helye a sanyargatott magyar nép mellett, ha tetszik ez önnek, Szekeres frakcióvezető úr, ha nem tetszik, akkor is! (Taps a kisgazdapárti padsorokban. - Dr. Szabó Zoltán: Lázítani kell, így van!)
(16.40)
És a Független Kisgazdapárt minden ilyen alkalommal fel fogja emelni a szavát azok ellen az embertelen intézkedések ellen, amelyek a magyar vidéket arra kényszerítették... (Az elnök kikapcsolja a képviselő mikrofonját.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit