VANCSIK ZOLTÁN

Full text search

VANCSIK ZOLTÁN
VANCSIK ZOLTÁN (MSZP): Tisztelt Elnök Asszony! Igazából érdeklődéssel hallgattam Demeter Ervin hozzászólását, amely nem a módosító javaslatokról szólt, hanem rólam szólt - és ezt végigmondhatta. Remélem, hogy a két percet én is végigmondhatom.
Nem az a fércmű, ami idekerült, hanem én azt mondtam, hogy az az induló anyag, amit Demeter Ervin úr letett a bizottság elé, és amely nem volt a Házszabálynak megfelelő - ez az egyik.
A másik: olyan világban élünk, ahol sajtószabadság van. Olyan világban élünk - éppen ma volt erre precedens az Országgyűlésben -, amelyben országgyűlési képviselők, mentelmi joguk mögé bújva bármit megengedhetnek maguknak. Ilyen világban élünk, kedves Demeter úr! De ezt a világot nem demokráciának hívják. Ezt a világot úgy hívják, hogy bizonyos országgyűlési képviselők, a mentelmi jog mögé bújva, más típusú állampolgárnak képzelik magukat, mint az ebben az országban élő tízmillió állampolgár. Mi ez ellen szólunk, és nem a demokrácia, nem a sajtószabadság, nem ilyen ügyek ellen. Köszönöm szépen.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit