HORN GYULA

Full text search

HORN GYULA
HORN GYULA miniszterelnök: Sajnálom, tisztelt képviselő asszony, hogy átveszi férfi kollégái stílusát, akiket nem zavarnak a tények. (Közbekiáltások az ellenzék soraiból.) Tudniillik, hölgyeim és uraim, azt mondani, hogy amit a kormány vagy jómagam mondok, ott óriási távolság van a tettek és a gyakorlat között...(Zaj.)
Tisztelt Képviselő Asszony! Vállalom, hogy eljuttatom önnek azoknak a konkrét intézkedéseknek a jegyzékét, amely bemutatja, hogy 1997-ben mi változik, mit tudunk javítani a különböző kategóriákban.
Ne haragudjon, hölgyem, hogy lehet olyat mondani, hogy a munkanélküliség terén semmi nem változik! 1996 decemberében első ízben ment 10 százalék alá a regisztrált munkanélküliek száma - 9,7 százalékra... (Zaj. - Közbeszólások az ellenzék soraiból: Kiestek belőle!), először, 400 ezer fő alá! Igaz, ugyanakkor jó néhányan bekerültek a nem regisztrált munkanélküliek közé... (Közbekiáltások az ellenzék soraiból: Így van!), ezek számára jövedelempótló és egyéb támogatást nyújtunk. Vagy: ma már több az új munkahely, ami létesült, mint amennyi megszűnt.
Hiszen az önök idejében, amikor önök is kormányon voltak (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az idő leteltét.) volt olyan nagy munkanélküliség, amely szinte kezelhetetlené vált. Hangsúlyozom, szívesen átadom önnek a döntések, az intézkedések jegyzékét. (Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit