DR. CZUCZI MIHÁLY

Full text search

DR. CZUCZI MIHÁLY
DR. CZUCZI MIHÁLY (SZDSZ): Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Ház! Tisztelt Miniszter Úr! 1994-ben Szolnokon kihelyezett kormányülés és kormánylátogatás volt, és az ott született 1022. kormányrendelet előírta és feladatként jelölte meg, hogy pályázati rendszer keretében elsőbbséget kell biztosítani a Kunszentmártont, Martfűt és a 44-es utat összekötő út építéséhez. Martfű város önkormányzata több alkalommal - utoljára 1995-ben - külön pályázatot adott be, melyet a Földművelésügyi Minisztérium, a Közlekedési, Hírközlési és Vízügyi Minisztérium, valamint a Környezetvédelmi és Területfejlesztési Minisztérium írt ki. Annak ellenére, hogy a pályázat a formai és tartalmi követelményeknek megfelelt, elutasították.
Tisztelt Miniszter Úr! A Tiszazug számára - mely korábban is hátrányos helyzetű térségnek számított, jelenleg is az, sőt, Szolnok megye leghátrányosabb helyzetű térsége - nagyon fontos lenne, hogy ez a hiányzó 4,2 kilométernyi útszakasz megépüljön. Ennek érdekében mindent megtett Martfű város önkormányzata, saját erőből 55 millió forintot ajánlott föl az út megépítésére. Tekintettel arra, hogy ez a pénz nem elegendő, kérdezem a tisztelt miniszter urat, milyen módon valósítható meg ez a régiókat összekötő és gazdasági szempontból is nagyon fontos útszakasz. (Taps az SZDSZ soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit