DR. CZUCZI MIHÁLY

Full text search

DR. CZUCZI MIHÁLY
DR. CZUCZI MIHÁLY (SZDSZ): Tisztelt Miniszter Úr! Köszönöm a válaszát. Úgy gondolom, az lesz a megnyugtató a térségnek, valamint Kunszentmárton és Martfű városának is, ha a hiányzó 3,2 kilométernyi szakasz valamilyen támogatással, valamilyen területfejlesztési pénzalapból elkészül. Ugyanis hiába lesz lefedve az a több kilométernyi útszakasz, ha 3,2 kilométer hiányzik, mert akkor is ugyanúgy kerülőúton lehet csak eljutni Békés és Csongrád megyéből, valamint a tiszazugi térségből Szolnok megye más településeire, illetve Hevesbe vagy a Jászságba. Továbbra is csak kerülőúton lehet eljutni ezekre a helyekre, ha ez a 3,2 kilométernyi útszakasz nem épül meg.
Az a kérésünk, hogy ugyanolyan esélyegyenlőséggel rendelkezzen a megyében valamennyi képviselő, mert a megyei lapok hasábjain olyan tudósítások jelennek meg, hogy van egy képviselő, aki 43 millió forintos állami támogatással építhetett meg egy két település közötti útszakaszt.
Köszönöm szépen. (Taps az SZDSZ soraiban.)
(14.40)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit