DR. PUSZTAI ERZSÉBET

Full text search

DR. PUSZTAI ERZSÉBET
DR. PUSZTAI ERZSÉBET (MDNP): Elnök Úr! Tisztelt Ház! Tisztelt Miniszter Úr! A múlt héten azonnali kérdés formájában érdeklődtem az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal magáncégekkel való üzleteiről. Az államtitkár úr akkor kioktatóan mondta nekem, hogy talán furcsa fogalmaim vannak a piacgazdaság működéséről. Nos, hogy világos legyen, mit ért a Pénzügyminisztérium piacgazdaság alatt, ezért kérdezem önt, miniszter úr.
Kérem, tájékoztasson arról: ön szerint a piacgazdaság működésének megfelel-e az, hogy az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatalban magáncég, a Geoholding-Geomédia Rt. irodát bérel, rendkívül olcsón, az a magáncég, amelyik az Adó című lapot kiadja? Megfelel-e a piacgazdaság szabályainak, a szabad verseny feltételeinek az, hogy egy magáncég által kiadott lap szerkesztőbizottságában van a Pénzügyminisztérium közigazgatási államtitkára, helyettes államtitkára, valamint az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal egyik alelnöke? Megfelel-e a versenysemlegességnek, hogy közérdekű információkat közvetlenül egy magánkiadású lapnak juttatnak el, s ezért még díjazást kapnak? Egyáltalán, tisztelt miniszter úr, az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal hivatalos lapja milyen úton került a Geoholding-Geomédia tulajdonába, mikor versenyeztették, és milyen pályázaton nyerte el a cég? Várom válaszát. (Taps a jobb oldalon.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit