DR. TORGYÁN JÓZSEF

Full text search

DR. TORGYÁN JÓZSEF
DR. TORGYÁN JÓZSEF (FKGP): Igen tisztelt Miniszter Úr! Én úgy gondolom, az a tény, hogy a miniszterelnök úrnak három évre volt szüksége ahhoz, hogy egy mezőgazdasági országban feltűnjön számára, hogy nincs mezőgazdasági program, ugyanakkor négy év kellett ahhoz, hogy felismerje, hogy közbiztonság sincs, ebből az tűnik ki számomra, hogy nem kapkodja el túlzottan a dolgokat.
Azt a következtetést, hogy a hajszálnak ennyire megörült a miniszterelnök úr, tehát hogy egy hajszálba kapaszkodik, ezt sem tartom elegendőnek a megnyugváshoz, mert a miniszterelnök úr megfeledkezett a szagmintáról, tudniillik megtalálták a kalapot is és megtaláltak még valami eszközt, legalábbis így számoltak be. Én úgy gondolom, azt is megtehették volna, hogy a szagbankban helyezik el ezt a bizonyítékrendszert... (Az elnök poharát megkocogtatva jelzi az idő leteltét.). Tehát én úgy látom, hogy blöfföl a miniszterelnök úr, és sajnos ön is. (Taps a jobb oldalon. - Dr. Szabó Zoltán: Mindenki blöfföl, csak te nem.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit