DR. TORGYÁN JÓZSEF

Full text search

DR. TORGYÁN JÓZSEF
DR. TORGYÁN JÓZSEF (FKGP): Én úgy gondolom, miniszter úr, hogy önöknek nem tapasztalatokat kell gyűjteniük, hanem az ilyen nonszensz intézkedéseket nem lenne szabad megcsinálni, hiszen - ne vegye rossz néven - nincsenek nyomtatványok, ezért kell sorba állni.
Ha van nyomtatvány, nincs az az emberi elme, amely azt meg tudja fejteni, hogyan kell kitölteni; ha ezeken is túljut, és valahogy kitölti, akkor nincs, aki átvegye. Csak azért, hogy - az ismétlés a tudás anyja, valóban - hasznos legyen önre nézve, miniszter úr, felajánlom önnek, menjünk ki március 10-én - de testőrt ne hozzon magával, és sétáljunk oda ketten -, és én megkérdezem a sorban állóktól, hogy meg vannak-e elégedve az ön módszereivel. Meg fogja látni, hogy a felháborodott, egy napja sorban álló vállalkozók miként fognak reagálni (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az időkeret lejártát.), önnek a terhére.
Köszönöm a türelmét. (Taps a Független Kisgazdapárt és az MDF padsoraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit