VARGA MIHÁLY

Full text search

VARGA MIHÁLY
VARGA MIHÁLY (Fidesz): Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Miniszter Úr! Ha a válaszát jól értem, akkor ön úgy felelt, hogy nem érzi felelősnek sem magát, sem a kormányt abban, hogy ez a sorban állás kialakult.
Úgy gondolom, a vállalkozókat nem nyugtatja meg az a felelősségtologatás, ami a kormány és az Egészségbiztosítási Pénztár között zajlik. Az Egészségbiztosítási Pénztár azt mondja, hogy azért történnek ezek a sorban állások, mert a kormány későn adta ki a rendeletet. Most ön azt mondja, hogy azért történik, mert az Egészségbiztosítási Pénztár nem készült föl.
Tisztelt Miniszter Úr! Engem ez a válasz tehát egyáltalán nem nyugtat meg, a múlt héten további gondokat is fölsoroltam, hogy milyen baj van ezzel az egész törvénymódosítással és rendeletmódosítással. Itt van ez a bevallás (A kezében tartja.), amely 240 forintjába kerül minden magyar vállalkozónak a számítógépes program mellett. Ezek a vállalkozók nem azért kezdtek el egy vállalkozást, hogy ezekkel az időt rabló tevékenységekkel bíbelődjenek. A kormányrendelet későn jött (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az idő leteltét.), emiatt van ma az, hogy sorban állások vannak, tehát úgy gondolom, a felelősség egyértelmű. (Szórványos taps az ellenzék padsoraiból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit