DR. SZILI KATALIN

Full text search

DR. SZILI KATALIN
DR. SZILI KATALIN környezetvédelmi és területfejlesztési minisztériumi államtitkár: Köszönöm a szót, elnök úr. Kizárólag ez utóbbihoz: feltehetően elkerülte képviselőtársamnak a figyelmét, hogy a preambulum a 2. tárgyalási szakaszban volt, az volt az ajánlás 2. pontja, amit a képviselő úr terjesztett be, és ezt tárgyalta a képviselő úr legelőször, úgyhogy valószínű, ez okozta ezt a felborulást.
Szeretném elmondani a képviselő úrnak és valamennyi képviselőtársamnak, hogy a tárca mint előterjesztő továbbra is tartja magát ahhoz az alapelvéhez - mivel az országos területfejlesztési koncepció alapvetően egy rendkívül hosszú előkészítési folyamat, rendkívül széles konszenzus alapján került ide a parlament elé -, hogy természetesen, mivel ez egy alulról építkező koncepció, ami ide került, csak és kizárólag azokat a módosító indítványokat tudja támogatni a kormány, illetőleg az előterjesztő, amelyek ezt a konszenzust nem borítják fel. Én erre utaltam a képviselő úrnak az elmúlt héten adott válaszomban is és természetesen mindaddig, amíg végszavazásra nem kerül sor, ehhez tartjuk magunkat.
Köszönöm szépen. (Taps az MSZP padsoraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit