GELLÉRT KIS GÁBOR

Full text search

GELLÉRT KIS GÁBOR
GELLÉRT KIS GÁBOR, az emberi jogi, kisebbségi és vallásügyi bizottság elnöke: Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Országgyűlés! Azért vált szükségessé, hogy új változatot nyújtson be bizottságunk - amelyet most a szünetben, rendkívüli bizottsági ülésen meg is szavazott a bizottság -, mert a korábban beterjesztett javaslat támogatottjairól megkértük azon intézmények véleményét, amelyek ugyancsak közpénzzel részesítik támogatásban a különböző kisebbségi szervezeteket. Ennek során hivatalos megkeresésben olyan lista jutott birtokunkba, amely az általunk támogatandónak minősített szervezetek közül néhányat olyanként jelölt meg, mint amely nem számolt el közpénzekkel. Az általunk kiírt pályázati feltételek között azonban az is szerepelt, hogy a közpénzekkel, különböző támogatásokkal a szervezeteknek el kell számolniuk. Így tehát módosításokra volt szükség, ezeket tárgyalta meg a bizottság és hagyta jóvá.
Kérem a tisztelt Országgyűlést, hogy tekintettel az idő sürgetésére, vegye munkába, és sürgősséggel tárgyalja meg ezt a javaslatot.
Köszönöm szépen.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit