DR. HOMOKI JÁNOS

Full text search

DR. HOMOKI JÁNOS
DR. HOMOKI JÁNOS (FKGP): Államtitkár Úr! Nem kaptam választ arra a kérdésre, hogy tavaly, fél év alatt hogyan növekedett mintegy 4 milliárddal a rendőrség adósságállománya. Nem kaptam választ arra a kérdésre, hogy az idén, az első két hónapban hogyan lehet az, hogy már 2,5 milliárd forint a rendőrség adósságállománya. Tavaly decemberben a kormány átvállalta a rendőrség adósságának túlnyomó részét, és kifejtette a kormányhatározat, hogy ezért a belügyminisztert teszi felelőssé, hogy a továbbiakban ne halmozódjon fel adósság.
Kérem, önök egyrészt szórják a közpénzeket, másrészt működésképtelenné teszik a rendőrséget. A kormány létérdeke, hogy a bűnözés ne tartson lépést a maffiákkal, így nem derülhet ki a Dunai-féle olajügy, a Baja-féle vodkagyár (Zaj, derültség az MSZP padsoraiban, hangok ugyanonnan: Jaj! Na ne!), vagy pedig a Horn- és Szekeres-villák háttere. Önök a későkádári káderek, kérem szépen... (Az elnök kikapcsolja a szónok mikrofonját.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit