DR. PUSZTAI ERZSÉBET

Full text search

DR. PUSZTAI ERZSÉBET
DR. PUSZTAI ERZSÉBET (MDNP): Elnök Asszony! Tisztelt Ház! Tisztelt Miniszter Úr! Én ezekre az ellentmondásokra nem most kezdtem el felhívni a figyelmet, hanem 1994 őszén. És ez az ellentmondás most is megjelent az ön válaszában, hiszen miközben négy éven keresztül az előző kormányt éppen a szocialisták támadták a legdurvábban szociális érzéketlensége miatt, mióta kormányra kerültek, azt hallgatjuk, hogy az előző kormány túl keveset vett el az emberektől, önöknek most ezért kellett ilyen nagyon sokat elvenniük.
Ezt az ellentmondást azért egyszer már valahogy fel kellene oldani önmagukban, ha lehetséges. Hiszen a mostani ígéretekben ugyanezt az ellentmondást lehet megtalálni: miközben négy éven keresztül a családpolitika nemhogy a középpontban nem volt, még a periférián sem jelent meg, aközben most azt olvashatjuk a programjukban, hogy a szociálpolitikájuk középpontjában a család áll. Nos, hogy ez a középpont hol található (Az elnök a csengő megkocogtatásával figyelmeztet az idő leteltére.), nagyon érdekes kérdés, de egy biztos: a róka a színét változtatja, de a természetét nem.
Köszönöm a figyelmüket. (Taps az ellenzéki pártok soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit