DR. KOLESZÁR LAJOS

Full text search

DR. KOLESZÁR LAJOS
DR. KOLESZÁR LAJOS (MSZP): Örömmel hallottam a válaszát, miniszter úr. A kongresszuson rendkívül markánsan fogalmazódott meg az igény az egészségügyi szakdolgozói kamara létrejötte iránt. Egészen más egy önkéntesen szerveződő, önkéntes tagsággal rendelkező egyesület szerepe és vonzása, mint egy kötelező tagságon alapuló szakmai kamaráé, noha mind a kettőnek lehet csaknem ugyanolyan a megbecsülése.
Azt hiszem és úgy gondolom, hogy egy ilyen kamara a kötelező kamarai tagsággal megoszthatja az érdek-képviseleti szervet, hiszen hogy mást ne mondjak, a benne szereplő közalkalmazottak és köztisztviselők érdeke esetenként más lehet; más lehet a gyógytornászok, a mentőtisztek, a laborasszisztensek, az intenzívasszisztensek és -dolgozók, valamint a vállalkozási, illetve a közalkalmazotti formában dolgozók szerepe, igénye. Ezzel együtt úgy gondolom, hogy feltétlenül szükséges lenne egy ilyen kamara létrejöttét támogatni.
Köszönöm. (Taps az MSZP padsoraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit