NÉMETH ZSOLT

Full text search

NÉMETH ZSOLT
NÉMETH ZSOLT (Fidesz): Tisztelt Államtitkár Úr! Az információink zömükben valóban nem fedik egymást.
Egy megjegyzést azzal kapcsolatban, hogy Baja Ferenc miniszter úr, Horn Gyula miniszterelnök úr már többször elismerte: jogos a helyi lakosságnak az az igénye, hogy adott esetben akadálytalanul átjárhassanak a Club Aligán - és ezt egyébként a rendezési terv is előírja -, mindezidáig azonban sajnálatos módon a tb-önkormányzat nem biztosította a helyi lakosságnak ezt a jogát.
(15.20)
A CA Holding - a tb holdingja - a következő levelet küldte az érintetteknek például '96-ban: törvényi háttérrel nem találkozik az a kívánság, amelyet a Club Aliga használatával kapcsolatban önök támasztanak. A Club Aligát az önkormányzat vissztehermentesen kapta, állami vagyonjuttatás keretében..., viszontlátásra (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az idő leteltét.) - hangzik az érvelés.
Innentől, államtitkár úr, azt hiszem, jogos az az igénye a helyi lakosságnak, hogy legalább az átjárásra vonatkozó feltétel fogalmazódjon meg a privatizációs folyamat során - az ön által elmondott válaszból ez hiányzott. Én azért bízom abban, hogy az elkövetkezendőkben ezt valamilyen módon pótolni tudják. (Az elnök a csengő ismételt megkocogtatásával jelzi az idő leteltét.)
Addig is sajnos nincs módomban elfogadni a választ. Köszönöm.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit