DR. NAGY SÁNDOR

Full text search

DR. NAGY SÁNDOR
DR. NAGY SÁNDOR (MSZP): Köszönöm szépen, elnök úr. Frajna Imre képviselőtársam engem félreértett. Én nem azt hiányoltam, hogy nem ebben a törvényben van benne a nyugdíjemeléssel kapcsolatos rendelkezések sora, csak arra hívtam fel a figyelmet, hogy - legalábbis a képviselői módosító indítványok szándéka felől tekintve - ez a javaslat lassan körbejárja az összes létező törvényt, amely az Országgyűlés előtt fekszik. Én is csak arra akartam utalni, hogy legjobb lenne, ha kialakulna közöttünk egy egyetértés, ami a társadalombiztosítási nyugellátásról szóló módosító indítványokat összefoglaló ajánlás 3. pontjában van, mert hosszan sorolható módon kormánypárti és ellenzéki képviselők ugyanazt javasolják, hogy tudniillik maradjon el ez a néhány bekezdés. Már csak annyit kellene tenni, hogy ne javasolják, hogy bárhova máshova bekerüljön.
Én erre akartam célozni, és ennek érdekében mondtam azt, persze azt is érdemes lenne eldönteni, hogy egyáltalán hol van helye ezeknek a szabályoknak. Mi leginkább azt szeretnénk, ha sehol nem látnánk őket viszont.
Köszönöm szépen. (Taps az MSZP soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit