DR. TORGYÁN JÓZSEF

Full text search

DR. TORGYÁN JÓZSEF
DR. TORGYÁN JÓZSEF földművelésügyi és vidékfejlesztési miniszter: A megjegyzéseiből, igen tisztelt képviselőtársam, azt érzem, mintha még nem minden intézkedés foganatosítására került volna sor. Az előbb említett három csomagba tartozó intézkedéseket már megtettem, utánanézek, és végrehajtásukat ellenőrzöm.
A negyedik csomagot most indítottam útjára. Ennek lényege az, hogy a teljes exportszubvenciós termékekre kiterjesztjük a támogatást a FÁK országaiba szállított termékeket illetően, tehát a sertéshúsra és a baromfihúsra is és az egyéb exportszubvencióval érintett termékre is. Úgy gondoljuk, hogy így túlhaladtuk egymilliárd forinttal az FVM-költségvetés adta kereteket, de annak érdekében, hogy ne omoljanak össze azok a termelők, akik a konzervgyárakba beszállítanak, és hogy a konzervgyárak is talpon maradhassanak, vállaltuk ezt a rizikót.
Köszönöm a türelmüket. (Taps a kormánypártok soraiból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit