ENDRE SÁNDOR

Full text search

ENDRE SÁNDOR
ENDRE SÁNDOR (Fidesz): Köszönöm a szót, tisztelt elnök asszony. Igyekszem rövidebb lenni, mint a számomra lehetséges időkeret. Azt gondolom, hogy a téma mégis megérdemli, hogy ebben a parlamenti műfajban, interpellációban mondjam el a mondandómat, ezzel is nagyobb súlyt adva.
Az autók behozatalának engedélyével kapcsolatos interpellációmat szeretném elmondani. (Dr. Torgyán József a terembe lép, és elfoglalja helyét. - Szili Sándor tapsol.)
Tisztelt Államtitkár Úr! Nem tartom indokoltnak és elfogadhatónak, hogy a vonatkozó KHVM-KTM-rendelet csak a négyéves vagy annál fiatalabb korú járművek behozatalát engedélyezi. Sok esetben a 6-8 éves nyugat-európai autó műszakilag jobb állapotú, mint az országban futó több évtizedes, a volt szocialista országokban gyártott autó.
Mivel indokolja államtitkár úr, hogy a külföldön vásárolt személygépkocsi behozatalát életkorhoz kötik és nem a tényleges műszaki állapotához? Miért nem teszik lehetővé, hogy a régebbi évjáratú, de megfelelő műszaki állapotú gépkocsit be lehessen hozni?
Várom tisztelt államtitkár úr válaszát. (Szórványos taps a Fidesz padsoraiból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit