DR. VARGA LÁSZLÓ

Full text search

DR. VARGA LÁSZLÓ
DR. VARGA LÁSZLÓ (Fidesz): Elnök Úr! Igen tisztelt Országgyűlés! Rendkívül örülök, hogy Kovács László ismét bebizonyította, hogy minden jót félreért, és mindent igyekszik úgy félremagyarázni, ami az ő pártjának és hatalmi vágyának megfelel. Amit mondott, az teljesen légből kapott, egy szó sem igaz belőle! Ellenkezőleg: én azt mondottam, hogy a diktátor - így neveztem - Pinochetnek is volt annyi esze, hogy egy jó szakembert választott a gazdasági ügyek rendbetételére, a Büchit, aki ma gazdasági zseni Dél-Amerikában. Én azt mondtam, hogy a legjobb szakértőket kell alkalmazni.
Kovács László nem először ért engem félre. Az elmúlt négy évben három-négyszer kértem, végre mondja el a NATO-tárgyalások alkalmával - amire olyan büszke volt, mintha az ő érdeme volna -, hogy a magyar nép 1956-ban megszerezte a belépőjegyét. Soha nem fogadta meg, visszautasította, nevetségessé tette és, megjegyezte, hogy miért nem említem a honfoglalást. Amikor a portugál kormány októberben megszavazta a csatlakozásunkat, igen tisztelt Kovács László képviselő úr, azzal szavazta meg, hogy a magyar nép 1956-os érdemeiért megérdemli azt, hogy belépjen a NATO-ba.
(10.50)
A portugál nép elismerte - de ön soha, ma sem! Ezért ez a megjegyzése is, amit elmondott, nemcsak hogy félremagyarázás, hanem hamisítás és igaztalan vád! Köszönöm. (Taps a kormányzó pártok, valamint a MIÉP padsoraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit