IFJ. HEGEDŰS LÓRÁNT

Full text search

IFJ. HEGEDŰS LÓRÁNT
IFJ. HEGEDŰS LÓRÁNT, az emberi jogi, kisebbségi és vallásügyi bizottság előadója: Tisztelt Elnök Úr! Képviselőtársaim! Az emberi jogi, kisebbségi és vallásügyi bizottság a plenáris ülést megelőzően tárgyalta az előttünk fekvő törvényjavaslatot. A vitában sorra kerültek alapján képviselőtársaim figyelmét felhívnám a törvényjavaslat azon pozitívumára - amely itt már elhangzott -, miszerint a fiatalok első lakáshoz jutásának támogatását célozza az az illetékkedvezmény, melyet ez a törvényjavaslat 40 ezer forintban maximál. Felmerült a bizottság ülésén, hogy ez a kritérium, ez a maximálás vajon kellő kedvezményt nyújt-e az ifjú házasulandóknak, de a kezdeményezést a bizottság egyhangúlag pozitívnak értékeli. Hasonló módon merült fel a cégbírósági eljárásoknál a cégalapítás illetéke megemelésének kérdése, hogy vajon szükség van-e ilyen mértékű emelésre.
Összességében véve az emberi jogi, kisebbségi és vallásügyi bizottság az előttünk fekvő törvényjavaslatot egyhangúlag általános vitára alkalmasnak tartotta.
Köszönöm. (Taps a MIÉP soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit