ZSIKLA GYŐZŐ

Full text search

ZSIKLA GYŐZŐ
ZSIKLA GYŐZŐ (FKGP): Köszönöm, alelnök asszony. Csupán az MSZP-s vezérszónok képviselő asszony szavaira szeretnék röviden reagálni. Először is: a kisgazda frakció sajnos kisebb, mint az MSZP-s frakció, mégis a vitán közel annyian jelen vagyunk, mint az MSZP-frakcióból. Sőt a vezérszónok asszony már nincs jelen a teremben. Tehát aki kritikát mond, legalább magára nézve tegye ezt kötelezővé.
Azt leszámítva a képviselő asszonynak igazat adok abban, hogy a nulla adókulcs a jövedéki adónál a bioüzemanyagokkal kapcsolatban nem szerepel a törvényben, de ennek az üzemanyagnak a bevezetése évekig tartó előkészítést igényel, és ebből a szempontból még nem elkésett. Tehát ez a munka elkezdődhet. Egyébként a Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztériumnak megvan az agrárgazdasági és vidékfejlesztési stratégiája, itt van a kezemben. A mezőgazdasági bizottság megkapta, és az MSZP-s tagok is megkapták. Tehát, amit október közepére ígért a minisztérium, ezzel már a mezőgazdasági bizottság MSZP-s tagjai rendelkeznek, a kezükben van. A valóságtól ne rugaszkodjunk el a felszólalásokban!
Köszönöm szépen. (Taps a kormánypárti képviselők padsoraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit