KOVÁCS TIBOR

Full text search

KOVÁCS TIBOR
KOVÁCS TIBOR (MSZP): Köszönöm a szót, elnök úr. Csak egy mondat az ön megjegyzésére. Természetesen önmérsékletre szükség van, de sokkal inkább szükség lenne arra, hogy az ilyen nagy jelentőségű törvényjavaslatokat ne két nap alatt tárgyalja meg a Ház, és ne ilyen időben, este háromnegyed 9-kor, néhány képviselő jelenlétében, hanem úgy, ahogy az az előző időszakokban történt: az általános vita minden esetben televíziós közvetítési időben és megfelelő időtartamban zajlott. Tehát csak ennyit az ön megjegyzéséhez; de egyetértek önnel abban, hogy önmérsékletre szükség van.
Amit Ivanics képviselő úr elmondott, ahhoz csak egy mondat megjegyzés. Az egységes szerkezetű jövedékiadó-törvény egy éve született, előtte fogy-adó törvények voltak, tehát ilyen értelemben azokat módosítgattuk, és utána jött létre az egységes szerkezetű jövedékiadó-törvény.
A Font képviselő úr által elmondottakra csak azt szeretném megjegyezni, hogy természetesen az örvendetesen növekvő bevételek egyrészt köszönhetőek a fogyasztás emelkedésének, de sokkal inkább valószínűsítem azt, hogy a behajtás jóságfoka javult az elmúlt években azon törvényeknek köszönhetően, én úgy gondolom, amelyek lehetetlenné, vagy eléggé nehézzé tették az adóelkerülési technikákat, amelyre természetesen az azt megelőző időszakban nagyon sok példát lehetett találni. Köszönöm szépen. (Szórványos taps az MSZP padsoraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit