HERCZOG EDIT

Full text search

HERCZOG EDIT
HERCZOG EDIT (MSZP): Elnök Úr! Tisztelt Ház! Ezen a ponton kell elnézést kérnem, most már sokadszor, de 26 órás repülőút áll mögöttem, ez talán érthetővé teszi, hogy egy kicsit fáradtabban szólok.
Hozzászólásom lényege az lenne, hogy az ajánlásban nem találtam az egyik módosító indítványomról szólóan semmilyen véleményt. Miután most érkeztem, nem tudtam leellenőrizni, hogy mi történt ezzel a módosító indítvánnyal, ezért csak jelezni szeretném, hogy a jövedékiadó-törvény 21. §-ához módosító indítványt nyújtottam be, aminek a lényege az volt, hogy az adómentes felhasználás a 2207. vámtarifaszámú alkoholtermékek esetében terjedjen ki az üzemanyag-alkohol céljára felhasznált etil-alkoholra. Még azt is külön megerősítettem, miután a vámszabály erre nem tért ki, hogy a mezőgazdasági, tehát kizárólag a mezőgazdasági eredetű etil-alkoholt értettem én ez alatt.
Ha az elnök úr lehetőséget teremt arra, hogy ugyan az ajánlásban nem szerepelt, de ennek ellenére védjem az álláspontomat - nem tudom tehát, hogy hova került, kérem, hogy majd ellenőrizzék. Ahogy az általános vitában is elmondtam... (Rövid szünet.) Várom az elnök úr állásfoglalását.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit