DR. ILLÉS ZOLTÁN

Full text search

DR. ILLÉS ZOLTÁN
DR. ILLÉS ZOLTÁN (Fidesz): Igen tisztelt Elnök Úr! Hölgyeim és Uraim! Tisztelt Államtitkár Úr! A tegnapi napon megdöbbenéssel olvastam az egyik országos napilap cikkét, amely arról szólt, hogy a Horn-kabinet egyik elhíresült figurája, politikai államtitkára a XII. kerületi bérleményéből nem hajlandó kiköltözni. Nemcsók János úrról van szó, aki már nem kormánybiztosa és politikai államtitkára ennek az országnak, aki ebben a pillanatban jogtalanul tartózkodik abban az ingatlanban, abban a lakásban, amelynek tulajdonosa a XII. kerületi önkormányzat, a bérbeadó a XII. kerületi önkormányzat, és amely önkormányzat a bérlőkiválasztási jogát átadta a Miniszterelnöki Hivatalnak. Nyilvánvaló, hogy ez az ügy a Miniszterelnöki Hivatalhoz tartozik, hiszen a bérlőkiválasztási jogról a Miniszterelnöki Hivatal dönt.
Tudomásom van arról, mint mindnyájunknak, hogy május 24-e óta a Horn-kormány nem határozza meg ennek az országnak az ügyeit, és volt funkcionáriusai nem élhetnek vissza azokkal a jogokkal, amelyekkel megbízatásuk ideje alatt rendelkeztek.
Tisztelt Államtitkár Úr! Ezért kérdezem öntől: mi az igazságtartalma a tegnapi újsághírnek?
Köszönöm. (Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit