KELLER LÁSZLÓ

Full text search

KELLER LÁSZLÓ
KELLER LÁSZLÓ (MSZP): Elnök Úr! Tisztelt Ház! Ez a válasz nem fogadható el, hiszen látható, a válaszból is kitűnik, hogy a kormány nem a törvény előírásai szerint cselekszik. A kormánynak több mint 100 nap kevés volt arra, hogy valódi lépést tegyen a törvény végrehajtására, vagy a törvény módosítását kezdeményezze.
Azért sem célszerű, tisztelt képviselőtársaim, elfogadni ezt a választ, mert egy nemleges döntés lehetővé tenné mindnyájunk számára, hogy az Országgyűlés végre betekintést nyerjen a Club Aligán keresztül a tb vagyongazdálkodására. Felhívom tisztelt képviselőtársaim és főleg kormánypárti képviselőtársaim figyelmét arra, hogy ez mindnyájunk felelőssége, eltelt közel fél év, és nem tudunk semmit a tb vagyongazdálkodásáról.
Javaslom, hogy ne fogadják el államtitkár úr válaszát, és így lehetőségünk lesz arra, hogy közösen át tudjuk tekinteni ezt a kérdést.
Nem tudom elfogadni a választ. (Taps az MSZP és az SZDSZ padsoraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit