DR. KÁVÁSSY SÁNDOR

Full text search

DR. KÁVÁSSY SÁNDOR
DR. KÁVÁSSY SÁNDOR környezetvédelmi minisztériumi államtitkár: Elnök Asszony! Tisztelt Országgyűlés! Tisztelt Képviselő Úr! Az ismételten is feltett kérdésre október 20-án már válaszoltam. Újabb információkkal ezúttal sem szolgálhatok. Újólag is csak azt mondhatom, tekintettel arra, hogy az előző minisztériumi vezetés az idei forrásokat gyakorlatilag teljesen lekötötte, végleges döntést akkor lehet hozni, ha a jövő évi költségvetés Központi Környezetvédelmi Alapra vonatkozó sarokszámai ismertek lesznek. A pályázati értékelő bizottság döntésének csak azután lesz értelme.
A forráshiány miatti nemleges döntésekről természetesen ki lehetne értesíteni a pályázókat, de reméljük, hogy például az alap maradványából lesznek felszabadítható források, és így néhány esetben támogathatjuk a környezetvédelmi szempontból legégetőbb problémákat megoldó pályázatokat. A kifizetések egyébként minden esetben zavartalanul folynak, ahol a szerződéskötési feltételek teljesültek és a szerződést meg lehetett kötni. Bízunk benne, hogy az év vége előtt lehetőség lesz a második és harmadik negyedévben benyújtott pályázatok együttes kezelésére és az eredmények kihirdetésére, minthogy a pályázatok feldolgozása megtörtént.
Engedje meg, hogy annyit tegyek hozzá: a konkrét önkormányzatok ügyében, illetőleg az ön által fölsorolt önkormányzatok dolgainak utána fogok nézni, és tájékozódni fogok, hogy megtörtént-e a kifizetés vagy nem, illetve ha nem történt meg, annak mi az oka. Mert a hiba nem mindig csak a bírálóban van, hanem nagyon sokszor a pályázóban, illetőleg a pályázatok hiányaiban is.
Köszönöm szépen. (Taps a kormánypárti sorokban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit